CategoryVacatures

Aeres zoekt part-time archeoloog (m/v)

Het Nederlandse adviesbureau Aeres Milieu is voor haar afdeling archeologie op zoek naar een part-time KNA-archeoloog/prospector (m/v) met als standplaats Roermond. Kandidaten hebben een aantoonbare ervaring in zowel het pleistocene als holocene deel van Nederland en een gedegen kennis van het löss-landschap in Limburg. Aeres is een jong bedrijf, waar je in een informele sfeer werkt en de kans krijgt je verder te ontwikkelen. Je vindt de volledige vacature op www.aeres-milieu.nl.

Share

Vrijwilligers gezocht voor Kasteel Beauvoorde

Herita is momenteel op zoek naar enkele vrijwilligers voor de uitbating van het Kasteel Beauvoorde in Veurne. Men zoekt onder meer vrijwillige onthaalmedewerkers voor het bezoekerscentrum, suppoosten en medewerkers voor het tuinonderhoud. In de zomer kunnen ook enkele jobstudenten aan de slag in het kasteel. Je vindt de verschillende vacatures op www.herita.be.

Share

ABO zoekt junior archeoloog

Voor de versterking van zijn nieuwe archeologische team is het consultancybureau ABO op zoek naar een junior archeoloog (m/v). Kandidaten beschikken over een diploma archeologie en hebben tenminste zes maanden terreinervaring. De junior archeoloog zal ingezet worden bij projecten in Vlaanderen (Gent, Aartselaar, Hasselt) of Brussel. Je vindt de volledige vacature op www.abo-consult.be.

Share

Studiebureau Archeologie werft aan

Studiebureau Archeologie bvba is op zoek naar een junior archeoloog (geen ervaring vereist) voor enkele opgravingen, voornamelijk in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Het veldwerk omvat het opschaven van vlakken, het inmeten, beschrijven, fotograferen en couperen van sporen en de verwerking van de vondsten en stalen. Kandidaten kunnen zowel in groep als individueel werken en dienen over eigen vervoer te beschikken. Er is een contract van onbepaalde duur voorzien.

Lees verder

Share

Studiebureau Archeologie werft aan

Studiebureau Archeologie is op zoek naar een ervaren archeoloog (2-5 jaar) voor de versterking van zijn ploeg. Het werkgebied valt grotendeels samen met de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Over een eigen wagen beschikken is een absolute noodzaak. Kandidaten hebben minstens 1 jaar relevante ervaring in de Vlaamse archeologie. Na een korte inloopperiode is het de bedoeling zelfstandig onderzoeken (bureaustudies, boringen, vooronderzoeken, opgravingen) uit te voeren en te rapporteren. Je kan dan ook zowel zelfstandig werken, deadlines halen, als in groep werken. Je bent stressbestendig.

Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief voor vrijdag 20 maart 2015 op te sturen naar info@studiebureau-archeologie.be. Sollicitatiegesprekken zijn gepland voor donderdag 26 maart 2015.

Share

Nieuwe erfgoedvacatures

Deze week belandden verschillende interessante erfgoedvacatures in onze mailbox. Zo is de Erfgoedcel Waasland momenteel op zoek naar een nieuwe erfgoedconsulent. De provincie Vlaams-Brabant zoekt dan weer een voltijdse bestuurssecretaris erfgoed via een vervangingsovereenkomst (solliciteren tot 6 maart!).

Future for Religious Heritage (FRH), de Europese netwerkorganisatie voor religieus erfgoed, die gevestigd is in Brussel, zoekt een Communications and Office Assistant (deeltijds) en een Executive Officer (voltijds). Deze vacatures vind je op crkc.be.

Share

Koksijde zoekt diensthoofd Cultuur en Erfgoed

De gemeente Koksijde is momenteel op zoek naar een diensthoofd Cultuur en Erfgoed (m/v). Hij/zij coördineert de werking van de dienst Cultuur en Erfgoed, staat in voor de optimalisatie van het cultuur- en erfgoedaanbod, de ondersteuning van het socio-culturele veld en relevante erfgoedactoren, en de externe communicatie. Kandidaten hebben een masterdiploma (of gelijkwaardig) en minstens één jaar relevante beroepservaring in de culturele en/of erfgoedsector. Solliciteren voor deze voltijdse functie kan nog tot 9 maart. Je vindt de volledige vacature op www.koksijde.be.

Share

Adjunct-adviseur collectieregistratie gezocht in Raversyde

De provincie West-Vlaanderen is momenteel op zoek naar een adjunct-adviseur collectieregistratie (m/v) voor het provinciedomein Raversyde in Oostende. Hij/zij zal onder meer instaan voor het volledig registreren en fotograferen van de collecties van de Atlantikwall en het Memoriaal Prins Karel, het opstellen van een collectieplan voor de musea, en het laten restaureren en onderhouden van collectiestukken. Solliciteren voor deze voltijdse functie van onbepaalde duur kan nog tot en met 27 februari. Je vindt de volledige vacature op www.west-vlaanderen.be.

Share