CategoryVacatures

Agentschap zoekt communicatiespecialist

OEHet agentschap Onroerend Erfgoed is momenteel op zoek naar een communicatiespecialist (m/v). Hij/zij zal onder meer de communicatiedienstverlening van het agentschap en de afdelingen en diensten ontwikkelen en uitbouwen, en communicatieprojecten uitwerken voor zowel interne als externe doelgroepen. Kandidaten zijn in het bezit van een masterdiploma; een (bijkomende) master in de communicatiewetenschappen is een pluspunt. Solliciteren voor deze functie kan nog tot en met 12 augustus. Je vindt de volledige vacature op onroerenderfgoed.be.

VUhbs archeologie werft aan

VUhbs, een spin-off van de universiteit van Amsterdam, is momenteel op zoek naar een aantal flexibele en breed inzetbare archeologen (junior en medior). De nadruk bij de junior-archeologen ligt op het veldwerk en bij de medior-archeologen op het leiding geven bij projecten, zowel in het veld als bij de uitwerking. Ervaring met dit werk is daarom vereist. Omdat het bedrijf ook verschillende projecten in ons land uitvoert, worden ook archeologen uit Vlaanderen uitdrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren. Je vindt meer informatie over de vacature op www.vuhbs.nl.

VONA zoekt medewerker

VONAlogo VONA, de vzw die de Vlaamse commerciële archeologische bedrijven verenigt, is op zoek naar een beleidsondersteunende medewerker (m/v), en dit op zelfstandige basis of in dienstverband a rato van 16 uur per maand.

Je vindt alle informatie in deze vacature (pdf). Solliciteren kan tot 14 augustus.

Monumentenwacht Vlaanderen werft aan

monumentenwachtMonumentenwacht Vlaanderen zoekt een medewerker meerjarenonderhoudsplanning (m/v). Hij/zij staat mee in voor de opmaak van meerjarenonderhoudsplannen met kostenraming voor onderhoudswerken ten behoeve van de gebruikers-leden van Monumentenwacht. Kandidaten hebben een diploma in bouwkunde – architectuur en praktijkervaring in het opmaken van meetstaten en kostprijsramingen. Solliciteren kan tot 12 juli. Je vindt de volledige vacature op monumentenwacht.be.

Koksijde zoekt diensthoofd Cultuur en Erfgoed

koksijdelogoDe gemeente Koksijde is op zoek naar een diensthoofd Cultuur en Erfgoed (m/v). Hij/zij coördineert de werking van de dienst Cultuur en Erfgoed, staat in voor de optimalisatie van het cultuur- en erfgoedaanbod, de ondersteuning van het socio-culturele veld en relevante erfgoedactoren, en de externe communicatie. Kandidaten hebben een masterdiploma (of gelijkwaardig) en minstens één jaar relevante beroepservaring in de culturele en/of erfgoedsector. Solliciteren voor deze voltijdse functie kan nog tot 29 juni. Je vindt de volledige vacature op koksijde.be.

Vier vacante vacatures bij Onroerend Erfgoed

OEBij het agentschap Onroerend Erfgoed is men op zoek naar vier nieuwe collega’s (m/v): een erfgoedconsulent industrieel en varend erfgoed, een projectmedewerker depotnetwerk (halftijds), een erfgoedonderzoeker beschermingsdatabank en een jurist. Solliciteren voor deze functies kan tot en met 14 juni. Je vindt de volledige vacatures op www.onroerenderfgoed.be.

Gezocht: coördinator erfgoedcel Kusterfgoed

cotebelgeVoor de uitbouw van de nieuwe erfgoedcel ‘Kusterfgoed’ is men momenteel op zoek naar een coördinator (m/v). De erfgoedcel zal actief zijn in de gemeenten Blankenberge, De Haan, Oostende en Middelkerke. Kandidaten hebben een masterdiploma, minimum 3 jaar relevante ervaring, en een aantoonbare interesse in de erfgoedsector. Ervaring met vrijwilligerswerking is aanbevolen. Solliciteren voor deze voltijdse functie kan tot 15 juni.

Geïnteresseerd? Download de volledige vacature (pdf).

Aeres zoekt part-time archeoloog (m/v)

Het Nederlandse adviesbureau Aeres Milieu is voor haar afdeling archeologie op zoek naar een part-time KNA-archeoloog/prospector (m/v) met als standplaats Roermond. Kandidaten hebben een aantoonbare ervaring in zowel het pleistocene als holocene deel van Nederland en een gedegen kennis van het löss-landschap in Limburg. Aeres is een jong bedrijf, waar je in een informele sfeer werkt en de kans krijgt je verder te ontwikkelen. Je vindt de volledige vacature op www.aeres-milieu.nl.