CategoryVacatures

Regionaal Landschap de Voorkempen zoekt erfgoedmedewerker

turfHet Regionaal Landschap de Voorkempen zoekt momenteel een projectmedewerker ‘Erfgoed & Landschap’ (m/v). Hij/zij werkt projecten uit rond de thema’s landschapsherstel en erfgoed, organiseert vormingen en publieksactiviteiten en neemt een aantal algemene en/of administratieve taken op. Solliciteren voor deze voltijdse functie van onbepaalde duur kan nog tot 13 december. Je vindt de volledige vacature op www.rldevoorkempen.be.

VUhbs archeologie werft aan

VUhbs, een spin-off van de universiteit van Amsterdam, is momenteel op zoek naar een aantal flexibele en breed inzetbare senior archeologen en projectleiders voor Nederland en Vlaanderen. De nadruk bij de functie van senior archeoloog ligt op het zelfstandig leiding geven bij projecten, zowel in het veld als bij de uitwerking. Ruime ervaring met veldwerk en uitwerkingen is daarom vereist. Je vindt meer informatie over de vacature op www.vuhbs.nl. Solliciteren kan tot 28 november.

Centrum voor Religieuze Kunst en Cultuur zoekt medewerkers

parkabdijHet Centrum voor Religieuze Kunst en Cultuur (CRKC) is momenteel op zoek naar twee nieuwe medewerkers (m/v). Voor de uitbouw van het Museum Abdij van Park in Heverlee (Leuven) zoekt men een deeltijdse medewerker tentoonstellingen. Daarnaast is er ook een vacature voor een administratief medewerker. Solliciteren voor deze functies kan nog tot 30 november.

Provincie Limburg zoekt monumentenwachter interieur

mowa_interieurDe provincie Limburg is momenteel op zoek naar een voltijdse hoofddeskundige monumentenwacht interieur (m/v). Hij/zij voert onderzoek uit van waardevolle interieurs, stelt toestandsrapporten op en verstrekt informatie over het onderhoud en instandhouding van interieuronderdelen en objecten. Je vindt de volledige vacature op www.limburg.be. Solliciteren kan nog tot 23 november.

ABO zoekt archeoloog

ABOVoor de versterking van zijn archeologische team is het consultancybureau ABO op zoek naar een multidisciplinair archeoloog (m/v). De archeoloog zal prospecties en opgravingen ondersteunen en uitvoeren in de regio Antwerpen en Limburg. Kandidaten beschikken over een diploma archeologie en hebben tenminste twee jaar terreinervaring. Ervaring met GIS en RTS is een pluspunt. Solliciteren kan tot 30 november. Je vindt de volledige vacature op www.abo-consult.be.

Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland werft aan

scez_logoDe Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland (SCEZ) zoekt momenteel een ‘Sectorhoofd Erfgoed en Ruimte’ (m/v). De nieuwe dienst ‘Erfgoed en Ruimte’, met 17 personeelsleden, houdt zich ontwikkelingsgericht bezig met kennisopbouw, informatieverschaffing, advisering en projectontwikkeling op het terrein van archeologie, cultuurhistorie en monumenten. Heb je ervaring met cultureel ondernemerschap en kennis van de cultuurhistorie, monumenten en/of archeologie? Ben je universitair opgeleid en kun je mensen motiveren en coachen? Dan kun je tot 16 november solliciteren voor deze voltijdse functie. Je vindt de volledige vacature op www.scez.nl.

Onroerend Erfgoed werft aan

OEHet agentschap Onroerend Erfgoed is op zoek naar enkele nieuwe collega’s. Naast een erfgoedconsulent Back Office Beheer Bouwkundig Erfgoed zijn er ook vacatures voor een onderzoeker onroerenderfgoedbeleid en een onderzoeker waarderen en beheren van erfgoed. Solliciteren kan tot en met 15 november. Je vindt de volledige vacatures op www.onroerenderfgoed.be.

Collectiebeheerder-registrator gezocht in Koksijde

De gemeente Koksijde gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve voor de functie van wetenschappelijk medewerker collectiebeheerder-registrator (m/v), en dit met het oog op een snelle indiensttreding. Hij/zij staat in voor de registratie van de collectie van het Abdijmuseum Ten Duinen 1138 en het beheer ervan in functie van een optimale bewaring en ontsluiting van de collectie naar onderzoekers, geïnteresseerden en publiek toe. Hij/zij staat ook mee in voor de uitbouw en werking van het regionaal archeologisch erfgoeddepot. Kandidaten moeten snel zijn: de deadline is maandag 26 oktober. Je vindt de volledige vacature op koksijde.be. Momenteel is er in Koksijde ook een vacature voor een onthaalbediende musea.