Vacatures

Drie erfgoedvacatures aan de kust

Drie erfgoedvacatures aan de kust

Voor de uitbouw van de nieuwe erfgoedcel ‘Kusterfgoed’ zoekt men een coördinator en een deskundige (m/v). De erfgoedcel zal actief zijn in de gemeenten Blankenberge, De Haan, Oostende en Middelkerke. Geïnteresseeren vinden meer informatie over deze vacatures op oostende.be. Daarnaast is er bij de Dienst Cultuur van de stad Oostende ook een vacature voor een coördinator cultureel-erfgoedprojecten (m/v). Naast het uitvoeren van projecten zal hij/zij de werking van het stadsmuseum coördineren en het stedelijke erfgoeddepot beheren. Je vindt de volledige vacature op deze pagina.

Share
Erfgoedconsulent gezocht in Zuid-West-Vlaanderen

Erfgoedconsulent gezocht in Zuid-West-Vlaanderen

Door het afsluiten van een nieuw cultureel-erfgoedconvenant kan Zuid-West-Vlaanderen de komende jaren volop inzetten op het roerend en immaterieel erfgoed en de vele erfgoedorganisaties in de streek. Om een volwaardige erfgoedcel uit te bouwen, is de projectvereniging zuidwest momenteel op zoek naar een erfgoedconsulent die zich zal focussen op publiekswerking en netwerking. Het gaat om een voltijdse functie, met een contract van onbepaalde duur. Solliciteren voor deze job kan nog tot en met 8 februari. Je vindt de volledige vacature op www.uitinzuidwest.be.

Share
Ieper zoekt coördinator voor nieuw stadsmuseum

Ieper zoekt coördinator voor nieuw stadsmuseum

De stad Ieper zoekt een coördinator (m/v) voor het nieuwe stadsmuseum. Hij/zij zal instaan voor de coördinatie van nieuwe museale projecten en tentoonstellingen, de publiekswerking, en het uitzetten van een toekomstgerichte visie op het museum. Het nieuwe stadsmuseum in Ieper zal op een interactieve manier de geschiedenis van de stad en zijn inwoners belichten. De collecties van de verschillende kleinere musea zullen in dit kader samengebracht worden op een centrale locatie. Solliciteren voor deze functie kan tot 23 januari. Je vindt de volledige vacature op www.vdab.be.

Share
RAAP Zuid-Nederland/Vlaanderen werft aan

RAAP Zuid-Nederland/Vlaanderen werft aan

Het Nederlandse archeologisch adviesbureau RAAP is momenteel op zoek naar twee medewerkers (m/v) voor de vestiging Zuid-Nederland/Vlaanderen (standplaats Weert). Zo zoekt men een projectleider met minimaal drie jaar relevante ervaring met archeologisch onderzoek in (Zuid-)Nederland of Vlaanderen. Daarnaast is er ook een vacature voor een projectarcheoloog. Specifieke ervaring met archeologisch onderzoek in beekdallandschappen is een troef voor beide functies. Solliciteren kan nog tot en met 15 januari 2015. Je vindt de volledige vacatures op www.raap.nl.

Share
Vijf nieuwe vacatures bij agentschap Onroerend Erfgoed

Vijf nieuwe vacatures bij agentschap Onroerend Erfgoed

Het agentschap Onroerend Erfgoed publiceerde deze week vijf nieuwe vacatures. Het agentschap is op zoek naar een projectmedewerker voor de verhuis van het depot in Zellik, een projectmedewerker voor de verhuis van het VAC De Meander in Brussel, een erfgoedonderzoeker inventarisatie, een administratief medewerker ‘back office beheer’ en een informaticus voor het project ‘radicaal digitaal’. Je vindt de volledige vacatures (samen met de vier vacatures die vorige week al werden bekendgemaakt) op onroerenderfgoed.be. Solliciteren voor deze functies kan tot en met 9 januari 2015.

Share
Vier vacatures bij agentschap Onroerend Erfgoed

Vier vacatures bij agentschap Onroerend Erfgoed

Momenteel zijn er vier vacatures bij het agentschap Onroerend Erfgoed. Zo zoekt het agentschap drie erfgoedconsulenten, die zich respectievelijk zullen bezighouden met het bouwkundig erfgoed, de landschappen en het ‘back office beheer’. Daarnaast is men op zoek naar een projectleider om de ‘cultuuromslag’ bij het agentschap Onroerend Erfgoed in goede banen te leiden. Solliciteren voor deze functies kan nog tot en met 2 januari 2015. Je vindt de volledige vacatures op www.jobpunt.be.

Share
Vriens Archeo Flex actief op Belgische markt

Vriens Archeo Flex actief op Belgische markt

Sinds kort is het Nederlandse bedrijf Vriens Archeo Flex ook actief op de Belgische markt. Vriens Archeo Flex is gespecialiseerd in de werving en selectie van personeel in de erfgoedsector (o.a. archeologie en monumentenzorg). Voor de activiteiten in België zoekt het bedrijf nu kandidaten (diverse niveaus) die in ons land wonen.

(more…)

Share
BAAC Vlaanderen zoekt 8 archeologen

BAAC Vlaanderen zoekt 8 archeologen

Het onderzoeks- en adviesbureau BAAC Vlaanderen is momenteel op zoek naar een achttal archeologen voor onmiddellijke indiensttreding. Zo zoekt BAAC zes junior-archeologen, die nog niet zo lang geleden hun masterdiploma archeologie behaalden. Daarnaast zoekt men ook twee medior/senior-archeologen, die al enkele jaren ervaring opgedaan in de archeologische sector. De archeologen zullen hoofdzakelijk in Oost- en West-Vlaanderen, maar ook in Vlaams-Brabant en Antwerpen, tewerk gesteld worden. Solliciteren kan nog tot 19 december. Je vindt de volledige vacatures op baac.be.

Share