CategoryVacatures

Monumentenwacht Vlaanderen werft aan

monumentenwachtMonumentenwacht Vlaanderen zoekt een medewerker meerjarenonderhoudsplanning (m/v). Hij/zij staat mee in voor de opmaak van meerjarenonderhoudsplannen met kostenraming voor onderhoudswerken ten behoeve van de gebruikers-leden van Monumentenwacht. Kandidaten hebben een diploma in bouwkunde – architectuur en praktijkervaring in het opmaken van meetstaten en kostprijsramingen. Solliciteren kan tot 12 juli. Je vindt de volledige vacature op monumentenwacht.be.

Koksijde zoekt diensthoofd Cultuur en Erfgoed

koksijdelogoDe gemeente Koksijde is op zoek naar een diensthoofd Cultuur en Erfgoed (m/v). Hij/zij coördineert de werking van de dienst Cultuur en Erfgoed, staat in voor de optimalisatie van het cultuur- en erfgoedaanbod, de ondersteuning van het socio-culturele veld en relevante erfgoedactoren, en de externe communicatie. Kandidaten hebben een masterdiploma (of gelijkwaardig) en minstens één jaar relevante beroepservaring in de culturele en/of erfgoedsector. Solliciteren voor deze voltijdse functie kan nog tot 29 juni. Je vindt de volledige vacature op koksijde.be.

Vier vacante vacatures bij Onroerend Erfgoed

OEBij het agentschap Onroerend Erfgoed is men op zoek naar vier nieuwe collega’s (m/v): een erfgoedconsulent industrieel en varend erfgoed, een projectmedewerker depotnetwerk (halftijds), een erfgoedonderzoeker beschermingsdatabank en een jurist. Solliciteren voor deze functies kan tot en met 14 juni. Je vindt de volledige vacatures op www.onroerenderfgoed.be.

Gezocht: coördinator erfgoedcel Kusterfgoed

cotebelgeVoor de uitbouw van de nieuwe erfgoedcel ‘Kusterfgoed’ is men momenteel op zoek naar een coördinator (m/v). De erfgoedcel zal actief zijn in de gemeenten Blankenberge, De Haan, Oostende en Middelkerke. Kandidaten hebben een masterdiploma, minimum 3 jaar relevante ervaring, en een aantoonbare interesse in de erfgoedsector. Ervaring met vrijwilligerswerking is aanbevolen. Solliciteren voor deze voltijdse functie kan tot 15 juni.

Geïnteresseerd? Download de volledige vacature (pdf).

Aeres zoekt part-time archeoloog (m/v)

Het Nederlandse adviesbureau Aeres Milieu is voor haar afdeling archeologie op zoek naar een part-time KNA-archeoloog/prospector (m/v) met als standplaats Roermond. Kandidaten hebben een aantoonbare ervaring in zowel het pleistocene als holocene deel van Nederland en een gedegen kennis van het löss-landschap in Limburg. Aeres is een jong bedrijf, waar je in een informele sfeer werkt en de kans krijgt je verder te ontwikkelen. Je vindt de volledige vacature op www.aeres-milieu.nl.

Vrijwilligers gezocht voor Kasteel Beauvoorde

Herita is momenteel op zoek naar enkele vrijwilligers voor de uitbating van het Kasteel Beauvoorde in Veurne. Men zoekt onder meer vrijwillige onthaalmedewerkers voor het bezoekerscentrum, suppoosten en medewerkers voor het tuinonderhoud. In de zomer kunnen ook enkele jobstudenten aan de slag in het kasteel. Je vindt de verschillende vacatures op www.herita.be.

ABO zoekt junior archeoloog

Voor de versterking van zijn nieuwe archeologische team is het consultancybureau ABO op zoek naar een junior archeoloog (m/v). Kandidaten beschikken over een diploma archeologie en hebben tenminste zes maanden terreinervaring. De junior archeoloog zal ingezet worden bij projecten in Vlaanderen (Gent, Aartselaar, Hasselt) of Brussel. Je vindt de volledige vacature op www.abo-consult.be.

Studiebureau Archeologie werft aan

Studiebureau Archeologie bvba is op zoek naar een junior archeoloog (geen ervaring vereist) voor enkele opgravingen, voornamelijk in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Het veldwerk omvat het opschaven van vlakken, het inmeten, beschrijven, fotograferen en couperen van sporen en de verwerking van de vondsten en stalen. Kandidaten kunnen zowel in groep als individueel werken en dienen over eigen vervoer te beschikken. Er is een contract van onbepaalde duur voorzien.

Lees verder