CategoryVacatures

Onroerend Erfgoed werft aan

OEHet agentschap Onroerend Erfgoed is momenteel op zoek naar twee erfgoedconsulenten (m/v): een erfgoedconsulent bouwkundig erfgoed voor de buitendienst in Hasselt en een (tijdelijke) erfgoedconsulent landschappen voor de buitendienst in Brugge. Solliciteren voor deze functies kan tot 21 februari. Je vindt de volledige vacatures op www.onroerenderfgoed.be.

BAAC Vlaanderen werft aan

baac_logoHet onderzoeks- en adviesbureau BAAC Vlaanderen is momenteel op zoek naar twee junior/medior-archeologen, met een specialisatie in de steentijdarcheologie. De archeologen zullen hoofdzakelijk in Oost- en West-Vlaanderen, maar ook in Vlaams-Brabant en Antwerpen, tewerk gesteld worden. Indiensttreding gebeurt in overleg vanaf voorjaar 2016. Solliciteren kan nog tot 26 februari.

Je vindt de volledige vacature in deze bijlage (pdf).

Memorial Museum Passchendaele 1917 zoekt projectcoördinator 14-18

passchendaeleHet Memorial Museum Passchendaele 1917 zoekt een nieuwe collega (m/v). Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor de praktische organisatie, coördinatie, begeleiding en de communicatie van de evenementen, plechtigheden, initiatieven en projecten in het kader van de herdenking van ‘100 jaar WO I’. Solliciteren kan tot en met 16 februari. Je vindt de volledige vacature op www.zonnebeke.be.

Kempens Landschap werft aan

kempenslandschap_logo2De vzw Kempens Landschap, een landschapsvereniging die ook actief is in erfgoedzorg, zoekt momenteel twee nieuwe medewerkers voor onmiddellijke indiensttreding. Ben je gebeten door landschapsbeheer en is projectmanagement je ding? Solliciteer dan voor de positie van polyvalent projectmedewerker. Het gaat om twee voltijdse functies (bediendencontract met een proeftijd van één jaar). De plaats van tewerkstelling is Putte. Solliciteren kan tot 15 februari. Je vindt de volledige vacature op www.kempenslandschap.be.

ARON bvba zoekt medewerkers

aronlogo16Het archeologische projectbureau ARON bvba uit Tongeren is op zoek naar gemotiveerde archeologen (m/v) voor verschillende vooronderzoeken en opgravingen, hoofdzakelijk in de provincies Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Er wordt verwacht dat je zowel in groep als zelfstandig kan werken. Je doorloopt het volledige traject van een archeologisch onderzoek, gaande van de bureaustudie voorafgaand aan de opgraving, het veldwerk, tot het digitaliseren van de velddata en de rapportage na afloop. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en je kan vlot werken met Ms Word en Excel.

Continue reading

Vacature voor erfgoedbewaker in Raversyde

De Provincie West-Vlaanderen is momenteel op zoek naar een voltijds geschoold arbeider erfgoedbewaker (m/v), niveau D, in contractueel verband (onbepaalde duur) voor het domein Raversyde (Atlantikwall & ANNO 1465 – archeologische site Walraversijde) in Oostende. Je vindt de volledige vacature op www.west-vlaanderen.be. Solliciteren voor deze functie kan tot en met 20 januari.

Stad Tongeren zoekt archeoloog

tongerenDe stad Tongeren is momenteel op zoek naar een archeoloog (m/v). Hij/zij zal meewerken aan het verder ontdekken, conserveren, inventariseren en ontsluiten van het archeologisch erfgoed en de inhoudelijke ondersteuning van het monumentenbeleid in Tongeren. Het gaat om een voltijds contract van onbepaalde duur. Solliciteren voor deze functie kan nog tot en met 22 januari 2016. Je vindt de volledige vacature op www.tongeren.be.

Vacature: onderzoeker inventarisatie roerend erfgoed in Brussel

kiklogoHet Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium is momenteel op zoek naar een wetenschappelijk assistent (m/v). Hij/zij zal, in nauwe samenwerking met de Directie Monumenten en Landschappen, instaan voor het uitwerken van een inventarisatiemethode voor het roerend erfgoed in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Kandidaten zijn in het bezit van een masterdiploma (of gelijkgesteld) in de kunstgeschiedenis, en hebben minstens twee jaar aantoonbare ervaring. Solliciteren voor deze functie kan nog tot 12 januari 2016. Je vindt de volledige vacature op www.kikirpa.be.