CategoryVacatures

FODIO zoekt tijdelijke medewerker

fodio3Het archeologiebedrijf FODIO bvba is op zoek naar een tijdelijke medewerker (m/v) voor een project in de Antwerpse Kempen.

GeĆÆnteresseerden kunnen solliciteren via fodio@fodio.be.

Gezocht: medewerker veiligheidszorg religieus erfgoed

Voor de uitbouw van zijn werking rond veiligheidszorg in parochiekerken is het Centrum voor Religieuze Kunst en Cultuur (CRKC) momenteel op zoek naar een deeltijdse medewerker veiligheidszorg religieus erfgoed (m/v). Solliciteren voor deze functie kan nog tot 15 september. Je vindt de volledige vacature op crkc.be.

Gezocht: monumentenwachter (Vlaams-Brabant)

De provincie Vlaams-Brabant is op zoek naar een voltijdse hoofddeskundige monumentenwachter voor de dienst erfgoed (m/v). Zijn/haar voornaamste taken zijn het onderzoek van de bouwtechnische toestand van gebouwen, het uitvoeren van dringend onderhoud en/of kleine instandhoudingswerken, het opstellen van toestandsrapporten over gebouwen en het verstrekken van basisinformatie over onderhoud en instandhouding aan de eigenaars/beheerders. Je vindt de volledige vacature op vlaamsbrabant.be. Solliciteren kan nog tot 15 september.

CO7 zoekt deskundige regionale depotwerking

De intergemeentelijke projectvereniging CO7 is momenteel op zoek naar een deskundige regionale depotwerking (m/v). Hij/zij zal onder meer verantwoordelijk zijn voor de uitbouw van de faciliteiten van de regionale depotwerking voor de Zuidelijke Westhoek, met een praktijkgerichte dienstverlening en ondersteuning van de erfgoedbeheerders bij de fysieke opslag in het Regionaal Erfgoeddepot Potyze. Solliciteren voor deze functie kan nog tot 20 september.

Je vindt de volledige vacature op www.poperinge.be

Vlaams Erfgoed Centrum zoekt archeologen

Vlaams Erfgoed Centrum bvba is op zoek naar een aantal flexibele en gemotiveerde archeologen (junior en medior/senior) die inzetbaar zijn voor archeologische prospecties en opgravingen, voornamelijk in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. De nadruk bij de junior-archeologen ligt op het veldwerk en bij de medior/senior-archeologen op het leiding geven bij projecten, zowel in het veld als bij de uitwerking. Ervaring met dit werk is daarom vereist.

Continue reading

Agentschap zoekt communicatiespecialist

OEHet agentschap Onroerend Erfgoed is momenteel op zoek naar een communicatiespecialist (m/v). Hij/zij zal onder meer de communicatiedienstverlening van het agentschap en de afdelingen en diensten ontwikkelen en uitbouwen, en communicatieprojecten uitwerken voor zowel interne als externe doelgroepen. Kandidaten zijn in het bezit van een masterdiploma; een (bijkomende) master in de communicatiewetenschappen is een pluspunt. Solliciteren voor deze functie kan nog tot en met 12 augustus. Je vindt de volledige vacature op onroerenderfgoed.be.

VUhbs archeologie werft aan

VUhbs, een spin-off van de universiteit van Amsterdam, is momenteel op zoek naar een aantal flexibele en breed inzetbare archeologen (junior en medior). De nadruk bij de junior-archeologen ligt op het veldwerk en bij de medior-archeologen op het leiding geven bij projecten, zowel in het veld als bij de uitwerking. Ervaring met dit werk is daarom vereist. Omdat het bedrijf ook verschillende projecten in ons land uitvoert, worden ook archeologen uit Vlaanderen uitdrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren. Je vindt meer informatie over de vacature op www.vuhbs.nl.

VONA zoekt medewerker

VONAlogo VONA, de vzw die de Vlaamse commerciƫle archeologische bedrijven verenigt, is op zoek naar een beleidsondersteunende medewerker (m/v), en dit op zelfstandige basis of in dienstverband a rato van 16 uur per maand.

Je vindt alle informatie in deze vacature (pdf). Solliciteren kan tot 14 augustus.