CategoryVacatures

Erfgoedconsulent bouwkundig erfgoed gezocht in West-Vlaanderen

OEHet agentschap Onroerend Erfgoed is op zoek naar een erfgoedconsulent bouwkundig erfgoed (m/v) voor de provincie West-Vlaanderen (standplaats Brugge). De consulent staat in voor advisering en behandeling van dossiers met betrekking tot het beheer en de herwaardering van het bouwkundig erfgoed. Hij/zij analyseert en verwerkt onder meer aanvragen in verband met beheersprocedures (premies, adviezen en vergunningen) en begeleidt de opmaak van beheersplannen. Het gaat om een voltijds contract van bepaalde duur (tot 30 oktober 2016). Solliciteren voor deze functie kan nog tot en met 18 oktober. Je vindt de volledige vacature op www.onroerenderfgoed.be.

Koksijde zoekt publieksmedewerker musea

koksijdelogoDe gemeente Koksijde is momenteel op zoek naar een publieksmedewerker musea (m/v). Hij/zij werkt onder meer voorstellen uit om het verhaal van het Abdijmuseum Ten Duinen en de tijdelijke tentoonstellingen naar een breder publiek te vertalen, co├Ârdineert de organisatie van museale evenementen en staat in voor een heldere communicatie over de publieksactiviteiten via analoge en digitale media. Kandidaten hebben een bachelordiploma en de nodige relevante beroepservaring. Solliciteren voor deze voltijdse functie van onbepaalde duur kan nog tot 28 september. Je vindt de volledige vacature op www.koksijde.be.

Stad Turnhout zoekt consulent musea

tram41TRAM 41 (Turnhoutse Route Archief en Musea) is momenteel op zoek naar een consulent musea (m/v) voor de dagelijkse werking van het Taxandria- en het Begijnhofmuseum. Solliciteren voor deze functie kan tot en met 28 september. Je vindt de volledige vacature op turnhout.be.

FODIO zoekt tijdelijke medewerker

fodio3Het archeologiebedrijf FODIO bvba is op zoek naar een tijdelijke medewerker (m/v) voor een project in de Antwerpse Kempen.

Geïnteresseerden kunnen solliciteren via fodio@fodio.be.

Gezocht: medewerker veiligheidszorg religieus erfgoed

Voor de uitbouw van zijn werking rond veiligheidszorg in parochiekerken is het Centrum voor Religieuze Kunst en Cultuur (CRKC) momenteel op zoek naar een deeltijdse medewerker veiligheidszorg religieus erfgoed (m/v). Solliciteren voor deze functie kan nog tot 15 september. Je vindt de volledige vacature op crkc.be.

Gezocht: monumentenwachter (Vlaams-Brabant)

De provincie Vlaams-Brabant is op zoek naar een voltijdse hoofddeskundige monumentenwachter voor de dienst erfgoed (m/v). Zijn/haar voornaamste taken zijn het onderzoek van de bouwtechnische toestand van gebouwen, het uitvoeren van dringend onderhoud en/of kleine instandhoudingswerken, het opstellen van toestandsrapporten over gebouwen en het verstrekken van basisinformatie over onderhoud en instandhouding aan de eigenaars/beheerders. Je vindt de volledige vacature op vlaamsbrabant.be. Solliciteren kan nog tot 15 september.

CO7 zoekt deskundige regionale depotwerking

De intergemeentelijke projectvereniging CO7 is momenteel op zoek naar een deskundige regionale depotwerking (m/v). Hij/zij zal onder meer verantwoordelijk zijn voor de uitbouw van de faciliteiten van de regionale depotwerking voor de Zuidelijke Westhoek, met een praktijkgerichte dienstverlening en ondersteuning van de erfgoedbeheerders bij de fysieke opslag in het Regionaal Erfgoeddepot Potyze. Solliciteren voor deze functie kan nog tot 20 september.

Je vindt de volledige vacature op www.poperinge.be

Vlaams Erfgoed Centrum zoekt archeologen

Vlaams Erfgoed Centrum bvba is op zoek naar een aantal flexibele en gemotiveerde archeologen (junior en medior/senior) die inzetbaar zijn voor archeologische prospecties en opgravingen, voornamelijk in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. De nadruk bij de junior-archeologen ligt op het veldwerk en bij de medior/senior-archeologen op het leiding geven bij projecten, zowel in het veld als bij de uitwerking. Ervaring met dit werk is daarom vereist.

Continue reading