CategoryVacatures

Agentschap zoekt versterking voor team Erkennen en Subsidiëren

OElogo16Sinds de inwerkingtreding van het nieuwe onroerenderfgoeddecreet zorgt het agentschap Onroerend Erfgoed voor het erkennen en subsidiëren van archeologen, metaaldetectoristen, onroerenderfgoedgemeenten, intergemeentelijke onroerenderfgoeddiensten en onroerenderfgoeddepots. Het agentschap zoekt momenteel twee nieuwe collega’s (m/v) om de erkennings- en subsidieaanvragen voor te bereiden, te behandelen en op te volgen. Solliciteren voor deze functies kan nog tot 16 mei. Je vindt de volledige vacature op www.onroerenderfgoed.be.

CO7 zoekt medewerker administratie en publiekswerking

CO7, het intergemeentelijke samenwerkingsverband voor archeologie, cultuur en erfgoed in de zuidelijke Westhoek, is momenteel op zoek naar een medewerker administratie en publiekswerking (m/v). Hij/zij zal onder meer verantwoordelijk zijn voor de algemene administratieve ondersteuning van de organisatie. Daarnaast werkt hij/zij mee aan de project- en publiekswerking, zowel communicatief als logistiek. Solliciteren voor deze voltijdse functie (C1-C3) kan nog tot 24 april.

Je vindt de volledige vacature op www.co7.be.

ABO zoekt ervaren archeoloog

ABOVoor de versterking van zijn archeologische team zoekt het consultancybureau ABO een multidisciplinaire en ervaren archeoloog (m/v). De archeoloog zal o.m. prospecties en opgravingen ondersteunen en uitvoeren in de regio Antwerpen en Limburg. Kandidaten beschikken over een diploma archeologie en hebben tenminste twee jaar terreinervaring. Ervaring met GIS en RTS is een pluspunt, de nodige commerciële flair een must. Je vindt de volledige vacature op www.abo-consult.be.

BAAC Vlaanderen zoekt boekhoudkundig medewerker

baac_logoHet archeologisch onderzoeks- en adviesbureau BAAC Vlaanderen is momenteel op zoek naar een boekhoudkundig medewerker (m/v). Het gaat om een deeltijds contract (50-70 %) van onbepaalde duur. Plaats van tewerkstelling is Mariakerke (Gent). Solliciteren voor deze functie kan nog tot 1 mei via cindy.kenis@baac.be.

Je vindt de volledige vacature in deze bijlage (pdf).

Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland zoekt depotbeheerder

scez_logoDe Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland (SCEZ) zoekt momenteel een enthousiaste depotbeheerder (m/v). Ben je bekend met de archeologie van Noordwest-Europa en met archeologische vondsten in Zeeland, weet je veel van digitalisering en automatisering, heb je ervaring met collectiebeheer, collectiebehoud en conservering? Dan kun je tot 18 april solliciteren voor deze deeltijdse functie (80 %, met zicht op fulltime dienstverband). Je vindt de volledige vacature op www.scez.nl.

Antwerpen zoekt coördinator stedelijk erfgoed- en museumbeleid

stadantwerpen_logoDe stad Antwerpen is momenteel op zoek naar een gedreven coördinator (m/v) die het stedelijk erfgoedbeleid zowel inhoudelijk als zakelijk vorm zal geven. De coördinator is niet alleen ‘gebeten’ door musea en erfgoed; hij/zij is ook een geboren leider, gaat vlot samenwerkingen aan en staat communicatief sterk in de schoenen. Kandidaten hebben een masterdiploma en minstens vijf jaar relevante professionele ervaring. Solliciteren voor deze functie kan nog tot en met 12 april. Je vindt de volledige vacature op www.antwerpen.be.

Ruben Willaert bvba werft aan

willaert3Ruben Willaert bvba zoekt flexibele en gemotiveerde archeologen (medior/senior) die inzetbaar zijn voor archeologische prospecties en opgravingen, voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. Wat de specialisatie betreft, is de firma op zoek naar archeologen met aantoonbare en ruime ervaring in stedelijke contexten en archeologen met ervaring in rurale contexten. De nadruk ligt op het leiding geven bij projecten, zowel in het veld als bij de uitwerking. Ervaring met dit werk is daarom gewenst.

Continue reading

Heemkunde Vlaanderen zoekt coördinator

Heemkunde_logo_kleur_positiefHeemkunde Vlaanderen is momenteel op zoek naar een dynamische coördinator (m/v) met interesse in cultureel erfgoed, heemkunde, volkscultuur en vrijwilligersorganisaties. Hij/zij stuurt het team aan, staat in voor het realiseren van het beleidsplan, en is belast met het financieel en administratief beheer. Solliciteren voor deze voltijdse functie van onbepaalde duur kan nog tot 22 april. Je vindt de volledige vacature op www.heemkunde-vlaanderen.be.