ArcheoNet zes jaar jong!

Dag op dag zes jaar geleden werd ArcheoNet Vlaanderen officieel gelanceerd. Vooral dankzij de interesse van het publiek blijft het voor ons een aangenaam streven om deze website verder te zetten. Het ArcheoNet-team wenst dan ook alle bezoekers hartelijk te danken! We hopen dat we ook in 2011 mogen blijven rekenen op jullie medewerking om ons op de hoogte te houden van wat er leeft, gebeurt en gepland wordt in ons archeologisch landje. Naar aanleiding van deze zesde verjaardag wordt de website binnenkort ook een beetje opgefrist. Ideeën hiervoor zijn zeker welkom.

De ArcheoNet-redactie

4 Comments

  1. Jean Pierre D

    4 Feb 2011 at 09:21

    proficiat !

  2. Proficiat!! Voegen jullie een forumpje toe? Dan kan al dat pessimistisch geklaag daar gepost worden 🙂

  3. Proficiat!!!! Nog altijd één van de eerste website-bezoeken van de dag. En dat allemaal vrijwillig. chapeau!

Comments are closed.