aDeDe werft aan

aDeDe bvba uit Gent is op korte termijn op zoek naar gemotiveerde archeologen (licentiaten of masters) die onmiddellijk inzetbaar zijn voor archeologische prospecties en opgravingen in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Antwerpen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Zes maanden terreinervaring is niet vereist, maar wel een pluspunt. Ook ervaring met opgravingen in steentijdcontexten is een pluspunt. Geïnteresseerden kunnen hun curriculum opsturen naar b.desmaele@adede.com of info@adede.com. Voor vragen: Bart De Smaele (0473/11.96.59).

5 Comments

 1. De bovenstaande vacature is afgesloten. Bedankt voor de belangstelling.

  • Libbrecht Francky

   26 Feb 2013 at 20:34

   Hoi

   Mijn zoon van 15 is wreed geïnteresseerd in archeologie. Nu vraag ik mij af of jullie ook soms met jobstudenten werken. Dit zou hem eventueel helpen bij een studiekeuze.

   grtz
   Libi

   • Johan Claeys

    27 Feb 2013 at 16:56

    Hallo Francky,

    Er bestaan zeker mogelijkheden om als vrijwilliger bij te springen bij archeologische projecten; meestal bij de vondstverwerking, minder bij het veldwerk zelf. Er zijn daarentegen relatief weinig betaalde posities vacant voor jobstudenten en die gaan – begrijpelijk – doorgaans naar studerende archeologiestudenten.

    Probeer anders in contact te komen met een lokale erfgoedvereniging. Meestal kunnen zij je wel verder helpen. Ook op Archeonet worden soms vrijwilligers gezocht (kijk in rechterkolom onder ‘Thema’s’ – categorie ‘Vrijwilligers’). Ondanks het feit dat daar de laatste tijd niet erg veel is bijgekomen, kunnen die organisaties vaak wel een handje gebruiken.

 2. Beste Francky

  Bedankt voor de interesse, ik ben bereikbaar op info@adede.com.

 3. Kijk ook eens op de website van JCW. (Jeugd, cultuur en wetenschap).
  Elk jaar organiseren zij wetenschapskampen, waaronder een archeologiekamp.

  http://www.jcweb.be/v2/aanbod/kamp_13007.php

Comments are closed.