Op 16 november 2013 reikt de Provincie West-Vlaanderen de Erfgoedprijs uit. Op deze dag bekroont het provinciebestuur organisaties of personen die in de periode 2011-2013 in het oog sprongen met een erfgoedproject. Er zijn twee categorieën: publiekswerking en onderzoek. Wie de prijs voor publiekswerking wint kan jij mee helpen bepalen!

Bezocht je een boeiende tentoonstelling? Was je verrast terwijl je rondliep in een recent opgericht of recent vernieuwd museum, op een erfgoedsite of in een monument? Of ontdekte je West-Vlaams erfgoed via een route, een website, een evenement, of op nog een andere manier? Alle genomineerde initiatieven komen op een lijst. Een jury van onafhankelijke deskundigen kiest de winnaar. Deze wordt laureaat van de Erfgoedprijs 2013 categorie publiekswerking. Daarnaast maken twee projecten kans op een premie.

Laat hier weten wie je nomineert en kies vóór 15 april 2013 jouw favoriete kandidaat. Bovendien maak je kans op één van de twintig leuke prijzen!

Meer informatie over de Erfgoedprijs 2013 van de Provincie West-Vlaanderen vindt u op de website van Erfgoed West-Vlaanderen.